50V BATTERISERIE FRA ECHO

BATTERIKRAFT SOM FÅR JOBBEN GJORT 

ECHO 50V batteri serie består av en løvblåser, en trimmer og en hekksaks 

Tidligere var kreftene i totaktsmaskiner overlegne, men utviklingen innenfor litiumionbatterier har vist seg å endre spillereglene. 

ECHO introduserer en ny serie med 50V batteriprodukter som består av en hekksaks, en trimmer og en løvblåser. Produktene har tilnærmet lik ytelse som sine bensinmotparter og er bygget etter samme standard som ECHOs bensindrevne produkter. De er kraftige, solide, holdbare og laget for å vare, men der slutter likhetene. ECHOs batteriprodukter har ingen snorstart og ingen fylling av drivstoff. Du bare lader og setter i gang. Med lav vekt og god balanse er batteriproduktene lette å betjene og manøvrere, og de kan brukes over lengre tid uten at det fører til tretthet. Alle produktene har en børsteløs motor som er holdbar og vedlikeholdsfri takket være mangelen på slitedeler, noe som har stor betydning for å redusere nedetid og servicekostnader. Energieffektiv avansert motorkontroll for hastighet, kraftoverføring og batteritemperatur, gir høy ytelse og lengre batteritid. 

DHC-200-hekksaksen og DSRM-300-trimmeren leveres begge med et 2 Ah-batteri som standard, og med muligheten for et 4 Ah-batteri for lengre driftstid. DPB-600-løvblåseren har 4 Ah batteri som standard. For profesjonelle brukere finnes det et ryggbåret 16 Ah batteri for ekstra lang driftstid. Alle batterier er kompatible med hele 50V serien.

Det skal være enkelt å bruke batteriprodukter. Ikke tenk på blanding og lagring av drivstoff. Du skal bare lade produktene og de er klare for bruk. ECHO batteriprodukter har lave støynivåer og ingen skadelige utslipp, slik at de kan brukes i alle omgivelser, når du vil, uten å forstyrre andre. Vurder alt dette, og legg til det faktum at ECHO kun lager maskiner i henhold til profesjonelle standarder, og du kan trygt vurdere å bytte til ECHO 50V batteriprodukter. En toårsgaranti for kommersiell bruk og femårsgaranti for forbrukere for alle ECHO Lithium Ion-batteriprodukter, inkludert en toårsgaranti for batterier, viser ECHOs egen tiltro til sine produkter. 

HVORFOR VELGE ET BATTERIPRODUKT?

  • LAVT LYDNIVÅ: Nyt stillheten. Krefter uten støyen
  • LITE VIBRASJONER: Mindre stress fører til mindre anstrengelse.
  • LAVE VEDLIKEHOLDSKOSTNADER: Slutt på bensinregninger. 
  • INGEN UTSLIPP: Bedre for miljøet
  • ENKEL Å BRUKE: Bare lad opp og sett i gang

 

kommentarer til "50V BATTERISERIE FRA ECHO"

  • eliet
  • ariens
  • Stens
  • oregon
  • echo

NyheterVis alle

Forhandlerlogin