NyheterVis alle

Snøfresere

Snøfresere

ARIENS - VERDENS MEST KJENTE SNØFRESER VAREMERKE

Våre kraftfulle to- trinns snøfresere har en overlegen ytelse og holdbarhet! Ariens snøfresere har den største frostfrie utkastervifta og de største innmaterskruene sammenlignet med tilsvarende konkurrerende snøfresere.  Det betyr at den skjærer gjennom is og hardpakket snø uten problemer.

Ariens girboks i støpejern er helt tett og vil ikke lekke olje som en tradisjonell to-delt aluminiumsboks gjør. Dette gir et problemfritt og sikkert snøfreser hold i mange år.

Flytter 30% mer snø 100% av tiden.  Med det største snøfreserhuset og impeller i sin klasse, trekker Ariens Deluxe snøen inn og skyter den ut - fort. Og den er frostsikker uansett hvor kaldt det er.

Doble freserreimer betyr lengre levetid og lengre kastelengde under tøffe forhold. I tillegg hindrer det at snøen ikke pakker seg og tetter utkaster.

Spesialdesignet utkaster i stål kaster snøen langt. Vinkelen på utkasteren er høyere så snøen kan kastes langt - opp til 15,2 m. Stålutkasteren tåler alt som går gjennom den - våt snø, is, selv rusk - ting som ville rive opp en utkaster i plast. 

Vis:   Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
ARIENS PRO HYDRO RAPID TRACK 28 EFI
Rapid Track er ett nytt beltesystem som gjør kjøringen med beltefreser mer effektiv. Alle fordeler e..
kr. 44.990,00
Ekskl. mva: kr. 35.992,00
Hydro Pro 28 EFI
Vi lanserer en serie Hydro Pro snøfresere med den nye EZ-Launch EFI-motoren for end a mer effektiv s..
kr. 34.990,00
Ekskl. mva: kr. 27.992,00
PLATINUM 24 SHO EFI
..
kr. 27.990,00
Ekskl. mva: kr. 22.392,00

Forhandlerlogin