NyheterVis alle

ECHO HEKKSAKS DHC-200, BATTERIDREVET 50V

Pris: kr. 5.599,00 Ekskl. mva: kr. 4.479,20

ECHO HEKKSAKS DHC-200, BATTERIDREVET 50V

  • Lithium-ion, 50 V 
  • Fronthåndtak med flergrepsmuligheter
  • 62 cm dobbelsidig sverd
  • Sverdtupp beskyttelse
  • Avansert børsteløs motor 
  • Trinnløs hastighetsregulering

2Ah batteri og lader er inkl. 

ECHO BATTERISERIE:

Vårt 50V-system, med den nyeste litiumioneteknologien, gir krefter med høy styrke sammenlignet med tradisjonell tyngre og mindre kraftig batteriteknologi.  Vi har lagt all vår ekspertise i 50V-batteriserien, og har skapt en serie med kraftige maskiner til profesjonell bruk.

ECHO-batteriserien passer for alle jobber, enten de er store eller små. 2 Ah-batteriet er lett og behagelig, mens 4 Ah-batteriet tilbyr lengre driftstid, som betyr at den jobber like hardt som deg. Hurtigladeren sikrer at 2 Ah- og 4 Ah-batteriene oppnår 80 % kapasitet på henholdsvis 24 og 48 minutter – som betyr at du opplever mindre nedetid og kan fokusere på jobben som skal utføres.
Våre 2 Ah- og 4 Ah-batterier er kompatible med hele ECHO 50V-batteriserien. Dette betyr at hvis du har flere av våre 50V-batteriserieprodukter, trenger du kun å kjøpe ett batteri – noe som viser at én størrelse er alt du trenger med ECHO.
 

ECHOS BØRSTELØSE MOTOR
Sammenlignet med en motor med børster, inneholder ikke ECHOs motor børster eller en fysisk strømvender. Det gir produktet lengre levetid og vedlikeholdsfri drift, takket være deler som ikke slites og ingen børste- eller strømvenderslitasje. Høyytelsesmagneten på den børsteløse motoren skaper høy energitetthet, som gir en kraftigere motor som er mindre i størrelse
Uten kontakt eller friksjon mellom børste og strømvender, reduseres støy og ingen gnister oppstår under bruk. Dette gir mindre støy i følsomme omgivelser, og sikrer at batteriproduktene kan brukes der gnister utgjør fare – i hager, parker, på sykehus eller i urbane områder.
Driftshastigheten kan styres nøye ved hjelp av driftskretsen, som gir svært effektiv ytelse. Dette, i kombinasjon med strømverdigjenkjenningssystemet som beskytter mot elektrisk overbelastning, gjør ECHOs børsteløse motor til en tryggere og mer effektiv måte å jobbe på.

GARANTI: ECHO-produkter er produsert i henhold til de høyeste mulige kvalitets- og ytelsesstandardene, som gjør at du kan ha full tillit til våre produkter. Derfor har vi 2 års garanti på våre batterier, i tillegg til en bransjeledende 2 års og 5 års garanti på våre maskinene. Derfor velger du ECHO 50V-batteriserien.

Spesifikasjoner
Vekt 3,3 kg (uten batteri)
Volt 50.4V
Driftstid Opp til 60 min (med 2 Ah batteri)

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:
Din anmeldelse:
Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig            Bra

Skriv inn koden fra boksen under:


Relaterte produkter

Forhandlerlogin