Våre varemerker

Ariens

Ariens

The Ariens Company har solgt snøfresere og maskiner til hage og park i Norge i over 40 år. Selskapet er fortsatt eid av familien Ariens og har hovedkontor i Brillion, Wisconsin, USA. Når du kjøper et produkt fra Ariens blir du eier av en solid maskin som er kjent for høy kvalitet og lang holdbarhet. Selskapets visjon er: ENGASJERTE MEDARBEIDERE – BEGEISTREDE KUNDER!

ECHO

ECHO

Echo / Shindaiwa, Yamabiko Corp., er kjente for sine innovative skog og hage produkter. Deres sortiment av motorsager, trimmere, ryddesager, hekklippere og løvblåsere finnes i hele verden, hos den vanlige hageeier og profesjonelle anleggsgartnere. Konsistente høykvalitetsprodukter er et resultat av Yamabiko’s motto “kvalitet først”.

Besøk vår Echo hjemmeside

Oregon

Oregon

Oregon en verdensledende produsent av kjeder, sverd og trinser til motorsager, og tilbehør til skogsarbeid og hagemaskiner. Oregon leverer kjeder og sverd til alle tenkelige motorsager. Leverer trimmerhoder og trimmertråd til de fleste kjente gresstrimmere. Oregon er kjent for sin høye kvalitet på produktene de leverer, derfor benyttes Oregon produkter veldig ofte hos andre maskinprodusenter.

Besøk vår norske Oregon webside: http://www.oregonproducts.no/

Stens

Stens

Stens er leverandør av erstatningsdeler til de aller fleste kjente merker for vår bransje. Ariens Scandinavia AS er distributør av Stens erstatningsdeler og selger til forhandlere i Skandinavia. 

Forhandlerlogin