Til toppen

Support og service

Hos Ariens Scandinavia har vi et omfattende forhandlernettverk over hele Norge, klare til å tilby deg førsteklasses assistanse. Våre autoriserte forhandlere kan hjelpe deg med råd, tips og reparasjoner av dine produkter når det er nødvendig. Vi streber etter å gi deg den beste servicen for å sikre at din opplevelse med ditt produkt. For mer informasjon om ofte stilte spørsmål, vennligst klikk her, eller besøk vår FAQ-seksjon i menyen til venstre.

Klikk & hent

Med klikk og hent har du nå mulighet til å kunne kjøpe varer fra hele sortimentet til Ariens uavhengig om dette er noe din lokale forhandler har i butikk. Legg varen(e) i handlevognen, velg ønsket forhandler og legg deretter ordren. Din valgte forhandler vil ta kontakt med deg når varen(e) har kommet til butikk, deretter handler du fysisk i butikk og betaler for varene der. Du vil samtidig kunne motta god rådgivning og eksepsjonell service.  Din forhandler vil også kunne hjelpe deg med å velge riktig verneutstyr og riktig tilbehør om ønskelig.

For mer info, vennligst klikk her, eller følg "Klikk & Hent" i sidemenyen

Tilbehør og deler

For å finne tilbehør og reservedeler til ditt produkt, ber vi deg om å se produktsidene til ditt produkt. 

Finne forhandler

AriensCo Scandinavia har et bredt forhandlernettverk i Norge, der du kan finne våre produkter og samtidig få service/support. Finn din nærmeste forhandler gjennom vårt forhandlerkart

Deleteginger

Vi har deleteginger tilgjengelig til ditt produkt. Som forhandler kan du logge deg inn, og finne deletegninger til Ariens, AS-Motor og Contract manufactured under fanen "deler" på produktsiden.

Som sluttkunde kan du også finne deler til Ariens produkter ved å bruke Partsradar (Se knapp under)

Om du ikke finner deleteging til ditt produkt, vennligst kontakt kundeservice på telefon, eller per mail til Kundeservice

Oregon & STENS

AriensCo Scandinavia fører også merkene Oregon og STENS, for å kunne levere deler til ditt produkt. Disse delene skal du kunne finne ved å søke etter OEM-nummeret til den aktuelle delen.

Brukermanualer

Sluttbruker kan finne brukermanualer under produktsiden til ditt produkt. Om du ikke finner brukermanual der, kan de se knappen under for brukermanualer til Ariens produkter

Markedsmateriale og profilbutikk

AriensCo Scandinavia ønsker å kunne levere arbeidsklær og brandet utstyr til sluttbruker og forhandler, derfor har vi, gjennom et sammarbeid med IDÈ House of brands. Her kan du finne alt fra arbeidsklær til Ariens brandede drikkeflasker og ulltøy. For mer info, se profilbutikken gjennom knappen under: