Til toppen

EDGE SERIEN

Oppdag komforten, enkelheten og fleksibiliteten som kun en Zero-Turn fra Ariens kan tilby. Med Edge-serien i hende, mestrer du enkelt navigeringen gjennom både store og små plener med komfort. Med Edge kan du oppnå et imponerende klipperesultat, og deretter raskt vende tilbake til din travle hverdag etter at maskinen er parkert i garasjen.

Edge-serien skiller seg ut med sin innovative tilnærming til justering av klippehøyden. Med en enkel fotbevegelse kan du trå ned pedalen, velge blant sju ulike klippehøyder med en hendel, og deretter slippe for å låse inn ønsket høyde. Dette systemet minimerer innsatsen og maksimerer effektiviteten. Komforten er også i fokus med Edge, hvor det høye baksetet med lufting ikke bare gir en behagelig kjøreopplevelse, men også fremmer god sirkulasjon og komfort under lengre perioder med arbeid.


Sorter Navn (a > å)
Nyhet
Varenr: 915338

ZERO-TURN EDGE 34 ARIENS

EDGE er designet for gressplen med smale passasjer samtidig som den har kraften til å klippe større områder uten problem.
915338
Nyhet
Varenr: 915339

ZERO-TURN EDGE 42 ARIENS

EDGE er designet for gressplen med smale passasjer samtidig som den har kraften til å klippe større områder uten problem.
915339

KLIPPEPANNE

EDGE 34 har presset klippepanne med 2.05mm stålplater. EDGE 42 har sveiset klippepanne med 2.3mm stålplater.

DEKK

Store bakhjul 20x8.00 på 42" og 18x6.5-8 på 34" for bedre komfort og mindre fotavtrykk.

FOTJUSTERING AV KLIPPEHØYDEN

Trå ned pedalen, velg mellom sju klippehøyder ved å bruke spaken, og slipp deretter for å senke klippepannen.

KOMFORT

Det høye baksetet med lufting gir naturlig luftstrøm og god kjørekomfort under arbeid.