Til toppen

ZENITH E-SERIEN

BATTERIDREVET MED MAKSIMAL YTELSE 

Oppdag neste generasjon av Zero-Turn klippere med Ariens ZENITH-E serien, designet, testet og bygget for å levere både komfort og overlegne klipperesultater. ZENITH-E representerer et banebrytende skritt fremover med sin evne til å redusere driftskostnader og øke lønnsomheten, samtidig som den tilbyr null utslipp og minimalt støynivå – en optimal løsning for proffbrukeren, miljøet og effektiviteten. 


Sorter Navn (a > å)
Nyhet
Varenr: 997306

ZERO-TURN ZENITH E48 RD BATTERI ARIENS

Følg linken under "beskrivelse" for mer info om leveringstid, lagerantall og rett modellvalg.
997306
Nyhet
Varenr: 997307

ZERO-TURN ZENITH E52 RD BATTERI ARIENS

Zenith E er den første batteridrevne Zero Turn som leverer klipperesultat og ytelse til proffbruk. Basert på Zenith modellen  leveres Zenith E med de samme fremragerende funksjonene, men med markedsledende teknologi innen batteridrevet Zero Turn. 
997307
Nyhet
Varenr: 997305

ZERO-TURN ZENITH E60 SD BATTERI ARIENS

Batteridrevet Zero Turn med en toppfart på 17.7 km/t. Klippebredde på 152 cm og sideutkast
997305

BATTERITEKNOLOGI

ZENITH-E er utstyrt med fire utskiftbare lithium-ion batterier, som muliggjør langvarig drift med ett batteri mens to klipper. Dette sikrer kontinuerlig drift og mindre tid brukt på lading.

BØRSTELØS MOTOR

Nyt følelsen av maskinkraft som ligner en bensindrevet klipper, men med fordelene av en børsteløs elektrisk motor. Denne avanserte motoren er kombinert med girreduksjon for optimal effektivitet og varig ytelse.

INTELLIGENT BATTERISTYRING

Systemet prioriterer batteriet med høyest kapasitet for energiuttak, og går deretter over til de resterende batteriene for maksimal utnyttelse av tilgjengelig strøm. Ladetid, er også effektivisert til kun 12 timer med standard lader og 6 timer med hurtiglader.

SPINDEL- OG KNIVBESKYTTELSE

Med Ariens' unike patent på knivslipp, reduseres risikoen for skader på knivmotoren ved uforutsette sammenstøt. Dette systemet begrenser også impulsmomentet til spindelakselen hvis bladet treffer en hard gjenstand, ytterligere reduserer sjansen for skader på motoren.