Til toppen

SITTEKLIPPER AS 1040 YAK 4WD XL

Produktnummer: G90400103
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

  • Enkelt vedlikehold
  • Sikkerhet først
  • Stabil sideveis posisjon
  • Laget for profesjonelle
  • Optimale terrengegenskaper

AS-Motor sitteklippere er den ultimate løsningen for store klippeoppgaver.

Den robuste sitteklipperen AS 1040 YAK 4WD XL er laget for tøff bruk i ujevnt, ulendt, bratt og kupert terreng. Sitteklipperen klipper store grøntområder, vekst opp til 1,50 meter, undervegetasjon og kratt uanstrengt og pålitelig. Dette gjør denne slagklipperen egnet for profesjonell bruk av tjenesteleverandører, lokale myndigheter og hage- og landskapsentreprenører. Avgjørende for terrengegenskapene er det lave tyngdepunktet og de store XL-dekkene på maskinen som gir enda større bakkeklaring enn AS 1040 YAK 4WD.

Kraftpakke med direkte slagaksel-drift

AS 1040 YAK 4 WD XL drives av en profesjonell Vanguard V-Twin-motor. Den horisontale motoren yter maksimalt 23 hk (17,2 kW) ved 627ccm slagvolum og overfører kraften via kilereimer direkte til slagakselen. Optimal frisklufttilførsel til motoren sikres av syklonluftfilteret. Takket være olje- og drivstoffpumpen er AS 1040 YAK 4WD XL fullt egnet for bakker.

Trinnløs firehjulsdrift med cruisekontrollfunksjon

Takket være det hydrostatiske drivverket kan den påmonterte slagleklipperen styres komfortabelt og trinnløst i området 7,3 km/t forover og 6,8 km/t bakover. Den permanente firehjulsdriften og XL-bakkeklaringen sørger for best mulig fremdrift i alle typer terreng. Bakakseldifferensialen kan låses når som helst med en fotpedal. Kjøringen er enkel og komfortabel ved hjelp av håndkontrollspaken. Den automatiske parkeringsbremsen og cruisekontrollfunksjonen er også integrert i kjørespaken. Av sikkerhetsgrunner har maskinen også en nødbremsepedal for høyre fot, akkurat som en personbil.

Surfing-slagklipper med Y-slag

Mulchklipperaggregatet med 56 Y-slag og en arbeidsbredde på en meter gir en arealytelse på opptil 7 300 m²/t. Det avklipte materialet avsettes som et mulching lag jevnt over hele arbeidsbredden. Klippemønsteret, selv med svært høy vegetasjon, er visuelt homogent og attraktivt. 7 nivåer er tilgjengelige for justering av klippehøyden fra 30-110 mm. Klippeaggregatets pendeloppheng gjør at det kan bevege seg oppover når du sitter på sidene eller når du bruker stor kraft på knivene (surfende klippeaggregat). Skader på klippeaggregatet, rotoren og slagene unngås dermed i størst mulig grad. Den asymmetriske plasseringen av klippeaggregatet muliggjør effektiv klipping av kantområder og hindringer.

Høy sittekomfort og ergonomi

Den ergonomiske og oppreiste sittestillingen i maskinen gir god benplass for førere på opptil 1,95 m. Skuffesetet kan justeres i lengden slik at det passer alle brukere. Det innovative fjæringssystemet med endeposisjonsdemping kan også justeres individuelt og trinnløst slik at det passer til alle førere. I tillegg er alle betjeningselementene logisk plassert og lett tilgjengelige. Sidepaneler i aluminium beskytter førerens hender mot torner og kratt. En standard punkteringsbeskyttelse med AS Motor "Plattfuss-Stop forhindrer flate dekk på en pålitelig måte.

Optimale terrengegenskaper

Permanent firehjulsdrift med koblingsbar differensialsperre for bakakselen. Store dekk i XL-størrelse med høy bakkeklaring og AS Motor dekkforsegling som standard.

Jevn plassering av gresset

Perfekt klipperesultat over hele arbeidsbredden.

Laget for profesjonelle

Slagrotordrift og redusert behov for baneoverlapping garanterer høy arbeidshastighet.

Robust og slitesterk

Stabil ramme av firkantrør med vektoptimalisert design, hydrostatisk girkasse med lite vedlikehold og optimal kjøling.

Ekstremt egnet for skråninger

Lavt tyngdepunkt og firehjulsdrift garanterer sikkerhet i skråninger.

Stabil sideveis posisjon

Balansert vektfordeling - 45 % på forakselen og 55 % på bakakselen - sørger for enestående trekkraft og sikkert arbeid i alle typer terreng.

Sikkerhet først

Maksimal sikkerhet for føreren takket være stabilt utfellbart styre, integrert sikkerhetsbryter i førersetet og fotpedal for nødstopp. Surringspunkter på enheten muliggjør sikrere transport.

Enkelt vedlikehold

Slagene og drivremmen skiftes enkelt ut via passende serviceåpninger og åpninger. Rask tilgang til alle vedlikeholdspunkter.

Drivlinje
Girsystem frem / bak 0.0
Motor
Motorfabrikat B&S
Motortype Vanguard V-Twin 3864
Effekt hk 15,5 hK
Drivstoff type 4-takt bensin
Turtall ved maks effekt 3600.0
Bensintank liter 17.0 liter
Olje SAE 5W-50
Oljemengde 1,4 Liter
Kapasitet
Arbeidsbredde 100.0 cm
Klippehøyde min/maks 3 - 11 cm
Dimensjoner
Lengde 1.99 meter
Bredde 1.22 meter
Høyde 1.62 meter
Volum 3.933036 m3
Vekt 351.0 kg
Garanti
Garantitid 3år/2år
Varenr: G60099004

Insect Scare device

Skremmer insekter og smådyr bort fra gressklipperen. Tre ganger flere insekter kan flykte i tide. Med respektive adaptere som passer til AS 62/63, AS 701/901, AS Sherpa og AS YAK.
G60099004
Varenr: G90400102

Trailer hitch AS 1040 YAK

For tilkobling av AS-tilhengeren (G06800003)
G90400102
Varenr: G06800003

Transport trailer (max. gross weight 100 kg)

Lasterom: L = 1071 mm, B = 607 mm, panelhøyde: 274 mm. Tillatt totalvekt: 100 kg. Bakpanelet kan tas av.
G06800003