Til toppen

SITTEKLIPPER AS 940 Sherpa 4WD RC

Produktnummer: G06900401
Lagerbeholdning:
Bestillingsvare, forventet leveringstid 14 dager.

inkl. mva.

  • Flytende klippepanne
  • Variabel hydrostatisk transmisjon
  • Optimal terrengmobilitet
  • Fjernstyrt eller manuell
  • Ergonomisk sittestilling gir utmerket kjørekomfort

Verdens første sitteklipper med fjernkontroll gir enda mer sikkerhet og komfort i vanskelig terreng.

AS 940 Sherpa 4WD RC er verdens første gressklipper med fjernkontroll og kan betjenes komfortabelt både fra førersetet og via en profesjonell fjernkontroll med lang rekkevidde. AS 940 Sherpa 4WD RC er utstyrt med en profesjonell Briggs & Stratton Series 8-motor og hydrostatisk girkasse, og er designet for å fungere i skråninger.

Det anbefales å betjene maskinen fra førersetet for høy arealytelse og optimal førerkomfort i flatt terreng. Fjernstyrt drift anbefales for økt sikkerhet for føreren i skråninger og hellinger opp til 33 grader. Føreren er også beskyttet mot eksos, støy, vibrasjoner, støv, pollen, insekter og kratt. Følgende funksjoner på maskinen kan betjenes med fjernkontroll: start og stopp, kjøring forover, bakover og stopp, klippehøydejustering, knivkobling, differensialsperre, styretrim og revers. Når maskinen betjenes fra førersetet, fungerer fjernkontrollen som et dashbord. Betjeningsspakene på fjernkontrollen er progressive: Jo mer spaken trykkes inn, desto høyere blir hastigheten eller styrevinkelen. Når spakene slippes, aktiveres parkeringsbremsen automatisk og styringen går i midtstilling. Bare en kort opplæringsfase er nødvendig for å styre maskinen sikkert og presist.

Utmattelsesfritt arbeid i ride-on-modus

Med en svært stabil rørramme yter AS 940 Sherpa 4WD RC selv under tøffe forhold. Førere på opptil 2 meter kan betjene maskinen komfortabelt takket være et lengdejusterbart sete og setefjærpakke. Et lavt tyngdepunkt, sammenleggbar stang og grenavvisere er ekstra sikkerhetsfunksjoner, mens surringspunkter integrert i rammen muliggjør sikker transport.

Lukket klippeaggregat for surfing

I likhet med de andre Sherpa-modellene gir AS 940 Sherpa 4WD RCs kryssknivsystem imponerende klipperesultater i gress og tett vegetasjon. Lagerstøttede kniver klipper gresset mens en mulchkniv plassert over dem findeler avklippet, som deretter deponeres mellom hjulene for ekstra sikkerhet i skråninger og vått gress. Klippeaggregatets surfefjæring gir etter oppover for hindringer og beskytter knivene og gresset mot skader. Klippehøyden kan justeres til 5 nivåer fra 80-135 cm via fjernkontrollen, enten i ride-on-modus eller på avstand.

Ekspertuttalelse: "Klipping i skråninger eller langs veikanter innebærer risiko. Vibrasjoner og eksos er helseskadelige, og med nye alternativer er det muligens ikke lenger en akseptabel risiko å la offentlig ansatte bruke tradisjonelle gressklippere under slike omstendigheter" (Hendrik Rößmann, teknisk instruktør ved DEULA Westfalen-Lippe GmbH, KommunalTechnik, utgave 1, januar/februar 2018).

De firehjulsdrevne sitteklipperne fra AS Motor i nytt design

De firehjulsdrevne modellene 2023 i AS Motor 940 Sherpa-familien vil i fremtiden fremstå i ny prakt. Med ny lakkering, et ekstra frontpanel og nydesignede dekaler er Sherpaene enda mer attraktive. Men modellåret 2023 av AS 4WD Sherpa-familien tilbyr også noen tekniske innovasjoner.

De nye ATV-dekkene på AS 940 Sherpa XL og den fjernstyrte gressklipperen AS 940 Sherpa RC har enda bedre ytelse ved kjøring i bakker og bedre klatreevne. I fremtiden vil alle AS Motor 4WD Sherpa-modeller være utstyrt med AS dekkforsegling Plattfuss-Stop som standard - driftsstans på grunn av flate dekk vil være en saga blott. Den nye drivstofftanken til Sherpa har større volum (17 liter), større tankåpning, en drivstoffnivåindikator og et lukket kretsløp med mindre drivstoff fordampning. Den nye låsemekanismen til den sammenleggbare stangen sørger for enklere håndtering og forbedret bevegelsesfrihet når du betjener kjørespaken. I fremtiden vil beskyttelsesduken mellom motoren og setet ikke lenger være forseggjort med nagler, men låses på plass med robuste magneter. Tilgjengeligheten til motoren, for eksempel ved justering av ventiler eller oljeskift, er betydelig forbedret. Dette var en idé fra brukere og forhandlere av AS-Motor.

Fjernstyrt eller manuell

Egnet for alle typer terreng: Rask og effektiv klipping i ride-on-modus, forbedret sikkerhet og bekvemmelighet via radiostyring.

Firehjulsdrift (AS 940)

Permanent firehjulsdrift sikrer bedre trekkraft i oppoverbakker og sterkere og sikrere bremsing i nedoverbakker.

Flytende klippepanne

Lukket klippeaggregat med AS-tverrknivsystem. Hovedkniven klipper, tverrkniven hakker opp avklippet. Det surfende klippeaggregatet gir etter oppover i ujevnt terreng for å beskytte mot skader. Dette forhindrer for eksempel klipping av jord .

Ergonomisk sittestilling gir utmerket kjørekomfort

Lengdejusterbart førersete, innovativ setefjæring og ergonomisk sittestilling gir komfort for høye førere under lange arbeidsperioder.

Stabil ramme

Høy stabilitet og vridningsstivhet ved tung belastning.

Optimal terrengmobilitet

Piggdekk, innkoblingsbar sperredifferensial og en motor som egner seg for bakker, sørger for kraftig trekkraft i vanskelig terreng.

Variabel hydrostatisk transmisjon (sitteklipper)

Enkel tilpasning av hastigheten til ethvert terreng med integrert, mekanisk parkeringsbrems i kjørespaken.

Stabilt, sammenleggbart skjær

Større sikkerhet for føreren i maskinens grenseområde.

Drivlinje
Girsystem frem / bak 0.0
Motor
Motorfabrikat B&S
Motortype Professional Series 8
Effekt 16,5 hK
Drivstoff type 4-takt bensin
Turtall ved maks effekt 3300.0
Bensintank liter 15.0 liter
Kapasitet
Arbeidsbredde 90.0 cm
Klippehøyde min/maks 80 - 135 cm
Dimensjoner
Lengde 1.91 meter
Bredde 1.06 meter
Høyde 1.56 meter
Volum 3.158376 m3
Vekt 325.0 kg
Garanti
Garantitid 3år/2år
Varenr: G60099004

Insect Scare device

Skremmer insekter og smådyr bort fra gressklipperen. Tre ganger flere insekter kan flykte i tide. Med respektive adaptere som passer til AS 62/63, AS 701/901, AS Sherpa og AS YAK.
G60099004
Varenr: G06800003

Transport trailer (max. gross weight 100 kg)

Lasterom: L = 1071 mm, B = 607 mm, panelhøyde: 274 mm. Tillatt totalvekt: 100 kg. Bakpanelet kan tas av.
G06800003