Til toppen

Valg av riktig arbeidsutstyr utgjør en stor del av arbeidsdagen.

Driftsleder Thomas Kristiansen har i løpet av et par år byttet ut tradisjonelle traktor / frontklipper med Zero Turn fra Ariens. 80 mål skal klippes og det er flere faktorer som spilte inn da valget falt på akkurat Apex 48.

 

Som driftsleder ved Ski Middelalderkirke, Kråkstad kirke og Siggerud kirke er det viktig at arbeidet blir utført på best mulig måte samtidig som at arbeidskomforten til ansatte opprettholdes. Apex har et godt polstret sete med armlener som gir økt arbeidskomfort ved mange timers bruk. Mulighet for å kunne tilpasse spakene gir en mer ergonomisk sittestilling og mindre slitasje for skuldre og rygg. Det hender vi får inn nye sommervikarer og de lærer seg overraskende fort å kjøre en Zero Turn, et par testrunder og de er klare for å jobbe.

En annen faktor som overrasker Thomas er klipperesultatet ved høy hastighet. Apex kan oppnå en fart på 12.9 km/t og resultatet blir like fint som om vi hadde brukt en gå bak klipper. I vårt yrke er det viktig at gresset til enhver tid er klippet og med høy fart vil vi spare mye tid. På en kirkegård vil det alltid være områder som er litt ujevne, tidligere har han opplevd at gressklipperen etterlater seg merker i gresset da den kutter ned i jorden. Nå er ikke dette er problem lenger da klippepannen tilpasser seg terrenget.

Vi kjøpte først to Apex 48 og allerede i år har vi gått til innkjøp av en til. Med så mange gode egenskaper skal det bli vanskelig å finne en erstatter, det måtte bli en elektrisk Zero Turn.

 

Klikk på produktbildet for å se Zero Turn modellene til Ariens

Valg av riktig arbeidsutstyr utgjør en stor del av arbeidsdagen.