BATTERIKRAFT SOM FÅR JOBBEN GJORT  ECHO 50V batteri serie består av en løvblåser, en trimmer og en hekksaks  Tidligere var kreftene i totaktsmaskiner overlegne, men utviklingen innenfor litiumionbatterier har vist seg å endre spillereglene.  ECHO introduserer en ny serie med 50V batteriprodukter som består av en hekksaks, en trimmer og en løvblåser. Produktene har tilnærmet lik ytelse som sine bensinmotparter og er bygget etter samme standard som ECHOs bensindrevne produkter. De er kraftige, solide, holdbare og laget for å vare, men der slutter likhetene. ECHOs batterip..
MARKEDETS BESTE GARANTIER
5 ÅRS GARANTI TIL PRIVATE 5 års garanti er lang tid. Lengere enn hva du får på de fleste varer du kjøper. ECHO tilbyr denne gode garantien fordi de har tillit til sine produkter. I over 60 år har ECHO  produsert maskiner til profesjonelle. Det har gitt dem en eksepsjonell ingeniør- og produkterfaring.  Velger du et ECHO produkt vil du som privat bruker ha glede av pålitelige og holdbare produkter laget for profesjonelle. 2 ÅRS GARANTI TIL PROFESJONELLE   100% PROFESJONELL ECHO produserer produkter etter kun  en standard – profesjonell. De..
BESTE HJULMODELL 2014
I november ble Ariens ST 28 DLE Deluxe kåret til beste hjulmodell i test utført av magasinet Gjør det selv for TV 2 Hjelper deg. Dette er en kraftig snøfresere designet med tanke på maksimal ytelse, stor kapasitet og lang holdbarhet. I tillegg er den meget lett å manøvrere med Auto-turn styringsssystem. Her kan du se testen.    ..
TIPS & RÅD
Vedlikehold av snøfresere Ta vare på snøfreseren din! Kjøp av snøfreser må anses som en investering som skal vare mange år fremover. Gir du den godt vedlikehold vil du ha glede av snøfreseren din i mange år. Når den har stått en hel sommer, og du skal ta den i bruk for første gang er det viktig å sjekke oljen (snøfreserolje) på motoren. Sjekk at den er opp til merket. Så fyller du bensin (miljøbensin). NB! Ny bensin hver høst. Når du skal sette snøfreseren bort etter endt snøsesong, så er det viktig å kjøre bensintanken fri for bensin, smøre wirer, og smøre opp aksler ved hjelp av fettpre..
DISTRIBUTØR FOR ECHO OG SHINDAIWA
Ariens Scandinavia har en eksklusiv distributøravtale med Yamabiko Corp. Det vil si at vi har ansvaret for salg og service på Echo og Shindaiwa produktene i Norge, Sverige og Danmark. Tusenvis av profesjonelle anleggsgartnere og skogsarbeider regner med Echo og Shindaiwa hver dag. De trenger pålitelige og driftssikre verktøy som er behagelige å bruke, og som kan yte  maksimalt dag etter dag. Echo og Shindaiwa produktenes gode omdømme blant profesjonelle operatører har spredt seg til boligeiere. Mange nyter fordelene av å eie verktøy som er designet for profesjonelle. Echo’s sortiment a..
  • eliet
  • ariens
  • echo
  • oregon
  • Stens

NyheterVis alle

Forhandlerlogin