Til toppen

Våre merker

The Ariens Company har solgt snøfresere og maskiner til hage og park i Norge i over 50 år .Selskapet er fortsatt eid av familien Ariens og har hovedkontor i  Brillion, Wisconsin, USA. Ariens strekker seg helt tilbake til 1933 hvor Henry Ariens bygde sin første maskin i garasjen. Når du kjøper et produkt fra Ariens blir du eier av en solid maskin som er kjent for høy kvalitet og lang holdbarhet. Selskapets visjon er: ENGASJERTE MEDARBEIDERE - BEGEISTREDE KUNDER!

 

 

 

 

 

 

I over 70 år har ECHO designet og bygget produkter av profesjonell kvalitet og med høy ytelse. Fra den spede begynnelsen i Japan med en enkel håndholdt sprøyte har vi vokst til å bli et teknologisk ledende og anerkjent globalt varemerke. I løpet av årene har mange merker for elektrisk utstyr kommet og gått, men vi har vært fremgangsrike. Hvorfor? Først og fremst fordi vi satser på høy kvalitet og på å levere best mulig produkter til kundene våre. Alle motorene våre er konstruert etter den samme, profesjonelle standarden. Vi inngår ingen kompromisser. For å sikre at vi oppnår målsettingen vår støper og maskinerer vi hver motor i Japan, der kvalitet og standardsamsvar kontrolleres nøye. Og ved at vi setter de sammen på ulike fabrikker over hele verden etter de samme nøyaktive standardene, oppnår vi høy produksjonseffektivitet. Med ECHO får du alltid en maskin av profesjonell kvalitet og med lang holdbarhet. Det er vårt varemerke lover. Vi verdsetter din oppfatning av ECHO. Uansett om du er entrepenør eller privateier kan du alltid kjøpe våre produkter.

 

 

 Oregon er verdensledende produsent av kjeder, sverd og trinser til motorsager, og tilbehør til skogsarbeid og hagemaskiner. Oregon leverer kjeder og sverd til alle tenkelige motorsager. Leverer trimmerhoder og trimmertråd til de fleste kjente gresstrimmere. Oregon er kjent for sin høye kvalitet på produktene de leverer, derfor benyttes Oregon produkter veldig ofte hos andre maskinprodusenter.